fredag 27 februari 2015

Alice

Man blir väldigt arg när man själv inte tas på allvar och får den hjälp man behöver, men man blir pissförbannad och gråtfärdig när ens vän råkar ut för samma sak. En vän som inte vill leva och som bara vill ha hjälp, NU! Inte sen, inte imorgon..NU! Men får vännen det? NEJ, för de jävlarna hasplar ur sig att det inte är allvarligt nog...

Jag visste inte att vara självmordsbenägen, skada sig själv varje dag, ha en himla massa diagnoser/funktionsnedsättningar och en enorm dödslängtan är något "inte så allvarligt"...

Så vad är det då som ska till för att man ska kunna tas på allvar? Vad vill de att man ska göra? Bli ditdragen av polisen efter att man försökt slå ihjäl nån, haft ihjäl nån eller stått på spåret beredd på att hoppa medans folk såg på, bli dit-dragen medans man skriker så högt att rösten försvinner samtidigt som man gråter så det gör ont inom en. Och sedan tvingas upp med våld till en avdelning där man blir fastbunden i sängen?
Är det det ni vill, psykvårdsfittor? Är det verkligen så ni föredrar att lägga in någon, att hjälpa någon? Ni tycker alltså inte man ska gå dit självmant och faktiskt BE om hjälpen? Nehepp, lika bra att dra ner på stan då och slå ner nån då? Eller?

Men en sak ska jag säga er, era kukfittor, att ni kommer INTE att vinna. Aldrig att ni kommer vinna. Vi ska se till att ni kommer kräla på golvet efter att vi vunnit över er så det bara sjunger om det, och sen kommer ni där och ber om förlåtelse...Men vi kommer aldrig förlåta er, aldrig. Vi kommer spotta på er, precis som ni gjort på oss, och sen gå därifrån, Skita fullständigt att ni ligger där och skriker, vi kommer bara gå därifrån och låssas som att vi inte hör er. Sen kommer vi rymma härifrån, gifta oss och skaffa tio katter, minst. Och skaffa hus i England och allt sånt.
Vi kommer att vara lyckliga, medans ni ligger där och plågas av ånger och självhat. För vi skiter i er, ni skiter i oss och ni får bara smaka på eran egen medicin - det ni givit oss i alla dessa år.

PAIN is temporary
QUITTING lasts forever!!

We are the champions, my friends,
And we'll keep on fighting 'til the end.
We are the champions.
We are the champions.
No time for losers
'Cause we are the champions of the world.

Inga kommentarer: